Zonovergoten 50plus Heuvelrugtoernooi

26 augustus 2007 om 00:00 Nieuws

Wel betreurde LTV-voorzitter Wil van Basten-Malipaard het in haar welkomstwoord dat de zes tennisverenigingen van de Gemeente Utrechtse Heuvelrug helaas niet voor een gelijk aantal deelnemers hadden gezorgd waardoor er niet gespeeld kon worden om de echte Heuvelrugwinnaars per onderdeel.

MAARN - De LTV Maarn, de organiserende tennisvereniging van de Gemeente Utrechtse Heuvelrug, kan met tevredenheid terugkijken op een geslaagd toernooi.

De 32 heren en 20 dames waren hoofdzakelijk afkomstig uit Maarn en Driebergen van Risenborgh en Manger Cats. De twee deelnemers uit Amerongen kregen op verzoek van de voorzitter een hartelijk applaus voor hun moed! De jongste deelnemer was 51 en de oudste 81 jaar. Dat was Fal Meijer (Maarn) die spontaan 2x inviel voor een uitvaller met een typische 50plus reden, hij was onlangs gedotterd.

Alle deelnemers waren enthousiast; de strakke wedstrijdleiding van Sonja Janssen en de catering door de familie De Graaf werden geroemd. Kortom, de organisatie had haar werk goed gedaan. Na Manger Cats (2005), Ludenti (2006) en de LTV Maarn (2007) werd ter plekke "democratisch" besloten dat in 2008 Risenborgh, Driebergen deze 50plus Heuvelrugtennisdag gaat organiseren.

Bezoek ook de site van de LTV Maarn, www.ltvmaarn.nl om foto-impressies van deze dag te bekijken.

advertentie
advertentie