Feestje rond muziekkoepel

22 augustus 2007 om 00:00 Nieuws

Maar niet alleen daardoor. Mede dankzij de catering van het pannenkoekenhuis Leersums Laarsje en Slagerij Van Dijk werd er met een hapje en een drankje ook een gezellige sfeer verkregen, die vele aanwezigen graag nu nog eens willen herbeleven.

LEERSUM - Op 30 juni werd de muziekkoepel op het Kerkplein met een Midzomerfeest weer gebruikt. Van negen uur s'avonds tot één uur in de nacht vermaakten oud en jong zich bij de vrolijke klanken van het op de muziekkoepel aanwezige orkest.

door P.W.P. de Jong

Na rijp beraad heeft het Leersums Laarsje nu besloten om een dergelijke avond nog eens op het plein te organiseren. En wel op zaterdag 15 september van 20.30 uur tot halféén in de nacht. Voor de belangstellenden treedt dan op het uit twee dames en vier heren bestaand allround showorkest NEXUS uit Eindhoven.

Het plein wordt weer gezellig ingericht met de nodige statafels, terrastafels en stoelen. Ook een toiletwagen zal niet ontbreken. En voor een natje en droogje zorgen dan weer het Leersums Laarsje met zwakalcoholische dranken en frisdrank en Slagerij Van Dijk met onder meer broodjes beenham, saté of gyros. De toegang is vanzelfsprekend gratis. En mocht deze avond wederom een succes worden, dan is wellicht voor een dergelijk evenement de basis gelegd.

advertentie
advertentie