Doe mee aan de Zonnebloemloterij

27 juli 2007 om 00:00 Nieuws

HEUVELRUG/DRIEBERGEN - Met de oproep in de kop van dit artikel gaan plaatselijke vrijwilligers van de Nationale vereniging de Zonnebloem, de komende weken weer loten verkopen – de loten kosten € 2,- per stuk. Alhoewel er ruim 5000 mooie prijzen zijn te winnen, waaronder een hoofdprijs van € 15.000,--, is de loterij meer dan een kansspel. Van de opbrengst van de loten betaalt de Zonnebloem tal van vakanties, excursies en andere activiteiten, waaraan jaarlijks tienduizenden langdurig zieken, lichamelijk gehandicapten en hulpbehoevende mensen deelnemen. Velen weten wat de Zonnebloem voor waardevol werk doet, we hopen dat dit een extra stimulans is om Zonnebloemloten te kopen.

Het mooie van deze loterij is dat een gedeelte van elk lot rechtstreeks naar de eigen afdeling gaat - de afdelingen regelen de bezoeken en uitjes voor de gasten.

Overigens kan de afdeling nog best nieuwe vrijwilligers gebruiken - de behoefte aan het werk van de Zonnebloem blijft stijgen. Ze zoeken nog mensen die regelmatig bij een zieke of gehandicapte op bezoek willen gaan of willen meehelpen bij activiteiten. Uiteraard zijn ook mensen die willen helpen bij de verkoop van de loten van harte welkom.

De trekking van de Nationale Zonnebloemloterij vindt plaats op 12 november, de uitslag wordt bekend gemaakt via de regionale kranten, het speciale telefoonnummer 0900 06 33, internet en teletekst.

De loterij is goedgekeurd door het ministerie van Justitie.Voor meer informatie over het plaatselijke Zonnebloemwerk of over de loterij kan contact worden opgenomen met: Marijke Walgemoed, secretaris afd. Driebergen-Rijsenburg Telefoon (0343) 53 31 06

advertentie
advertentie