Traaij tijdelijk weer open voor verkeer

26 juli 2007 om 00:00 Nieuws

Het deel van de Traaij, één van de belangrijkste verkeersaders van Driebergen, tussen de Arnhemsebovenweg en de Oranjelaan wordt grondig aangepakt. Hiertoe is de weg al enige tijd afgesloten voor doorgaand verkeer.

DRIEBERGEN - Tijdens de bouwvakvakantie zal de Traaij (tijdelijk) voor doorgaand verkeer worden opengesteld.

Tijdens de bouwvak wordt de weg tijdelijk weer opengesteld voor doorgaand verkeer én het winkelende publiek. Gedurende drie weken is de weg weer ‘ouderwets’ te gebruiken. Het is echter slechts een voorproefje op de definitieve heropening, ergens komend najaar. Tot en met deze week zal er hard worden gewerkt om de Traaij netjes achter te laten. Een klein deel van de Traaij zal worden verhard met een puinbaan. Deze puinbaan is goed te berijden voor personenauto’s.

De parkeervakken en trottoirs zullen zoveel mogelijk verhard en opgeruimd worden achtergelaten. Gedurende de bouwvak zullen alle omleidingen tijdelijk worden verwijderd. Vanaf 20 augustus zal de Traaij weer worden afgesloten voor doorgaand verkeer. De aannemer gaat zich dan richten op de laatste fase van het karwei. De werkzaamheden worden eind september, begin oktober afgesloten met het aanbrengen van de deklaag van het asfalt.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie