Het grote feestweekend gaat door

Nieuws

HEUVELRUG/DRIEBERGEN - Het weekend van 21 en 22 september aanstaande swingt het op de Heuvelrug, want de disco ‘Brothers On Tour’ gaat door. Dankzij een geweldige samenwerking met de gemeente en zeer positief meedenken van Brothers uit Bunnik, is de organisatie er in geslaagd dit festijn organisatorisch en financieel rond te krijgen. Heuvelruggers ‘put on your dancing shoes’.

In dit eerste weekend van de Heuvelrugdagen verzorgt Brothers uit Bunnik drie feestavonden in Sport-Healthcentrum Hoenderdaal in Driebergen. Vrijdagavond 21 september is er allereerst de welbekende Teenage-avond, een swingende party voor de jeugd van 12 t/m 15 jaar, van 18.30 tot 23.30 uur. Met onder andere Jeckyl & Hyde en Yes R en de alom befaamde Rick The Partyman.

Er wordt dan geen alcohol geschonken. Op dezelfde vrijdagavond, maar dan voor de jeugd vanaf 16 jaar, barst het Clubnight feest los vanaf 23.30 tot 4.00 uur. Compleet in Brothers style, met o.a. Streetdance optredens onder leiding van Tony Stone, de choreograaf van ondermeer Justin Timberlake en een ‘vette’ line up van bekende dj’s die binnenkort op alle sites, posters en flyers bekend gemaakt zal worden. Op beide feesten worden rond de 1500 jongeren verwacht.

Uit alle vijf de dorpen zullen er pendelbussen rijden die de jongeren naar Hoenderdaal zullen brengen en ook weer terug zullen rijden na afloop.

Op zaterdag 22 september is er voor iedereen, dus ook de wat ‘oudere jeugdigen’ een groots opgezette Classic Cafe on Tour. Met dit befaamde concept van Brothers trekken zij al jaren een groot publiek en staan ze garant voor een geweldig feest op elke eerste en laatste vrijdag van de maand. De avond zal een topavond worden met ondermeer optredens van Lois Lane, de Gibson Brothers, de bekende disco-band 7T4, de populaire dj’s Dick liefting en Leo Contino, doorlopende lichtshows en geweldige dansentertainment. De deuren zullen worden geopend vanaf 20.30 uur. Voor deze avond worden ongeveer 1000 kaarten verkocht.

Kaartverkoop vindt zeer binnenkort plaats via www.heuvelrugdagen.com. Op deze site zijn ook overige verkoop- en distributiepunten te vinden. Het volledige programma van de Heuvelrugdagen kan hierop bekeken worden. De busroutes en de opstapplaatsen zullen zo spoedig mogelijk bekend gemaakt worden op de site. Kassing Tours uit Bunnik zal het busvervoer gaan begeleiden, zoals zij ook al jaar en dag doen voor Brothers.

advertentie
advertentie
PREMIUM
Afbeelding
Aldi vangt bot bij rechter: Bouwplan voor de Appelgaard op dood spoor 9 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Subsidie voor bridgeles bij ABCD: ‘We willen mensen uit hun isolement halen’ 9 uur geleden
Afbeelding
Aangepaste dienstregeling tijdens Vuelta gisteren
Afbeelding
Welzijn, een levensnoodzaak! Column gisteren
Afbeelding
Groot feest tijdens La Vuelta bij De Markies van Carabas 11 aug, 13:00
Afbeelding
Toerisme-sector Heuvelrug ruimt zwerfafval Vuelta-parcours op 11 aug, 09:28
PREMIUM
Afbeelding
Voedselbank Utrechtse Heuvelrug zoekt chauffeurs: ‘Geen week is hetzelfde’ 11 aug, 07:30