De kunst van Corine Annelies

25 juli 2007 om 00:00 Nieuws

DOORN - In een modern grijs geschilderd huis aan de Amersfoortseweg in Doorn staat het atelier annex expositieruimte van de kunstschilder Corine Annelies. Sinds 2006 is ze op deze perfecte locatie gevestigd in Doorn. Corine Annelies van Dolder (42) genoot haar opleiding aan de Academie voor Beeldende Vorming in Amersfoort. Ze al jaren actief in de kunst.

Haar exposities door het hele land geven aan dat haar werk breed gewaardeerd wordt. "Het is geweldig om mensen die mijn schilderijen hebben leren kennen op een expositie in Limburg de moeite nemen om vanuit het diepe zuiden hierheen te komen om mijn laatste werk te bekijken. Dat geeft aan dat ik op de juiste weg zit." aldus Corine.

De kunst van Corine Annelies laat zich omschrijven als dynamisch, sterk van compositie met een uitgesproken gevoel voor kleur. Mensen in al hun hoedanigheden. Specifiek de relatie waarin ze zich verhouden tot elkaar en de ruimte waarin ze zich bevinden, zowel fysiek en mentaal.

Gedurende de zomermaanden exposeert Corine Annelies met schilderijen uit de reeks ‘Menselijke Ruimte” in haar eigen atelier. De mensvormen zijn in sommige schilderijen meer realistisch, terwijl ze in anderen geabstraheerd zijn tot vormen en strepen. De gedachte blijft overal herkenbaar en is voelbaar bij ieder doek.

Het atelieraan de Amersfoortseweg 68A in Doorn is dagelijks geopend of op afspraak 0343 410484 of 06 24809877. Parkeergelegenheid is aanwezig.

advertentie
advertentie