Bloemenpracht op Kraaybeekerhof

25 juli 2007 om 00:00 Nieuws

DRIEBERGEN - Op landgoed Kraaybeekerhof staan natuurlijk ook deze zomer de planten van de kwekerij weer volop in bloei. Voor veel mensen is het een ideaal om zelf je bloemen te plukken en zo een boeket samen te stellen. Blij kom je thuis met je zelf samengesteld boeket. Helaas gaan dat soort boeketten doorgaands maar een paar dagen mee.

Bloemen plukken voor de vaas is namelijk een delicate zaak. Snijden kan iedereen, maar wát is voor welke soort het juiste moment? Dat is de vraag. Snijd je op het juiste tijdstip van de dag en van de ontwikkeling van de bloem dan kan je er wel een week tot 10 dagen plezier van hebben.

In de Landgoedwinkel van Kraaybeekerhof staan van donderdag tot en met zaterdag van 10 -16.00 uur bakken vol met diverse bloemen die op het juiste moment zijn geplukt. Het snijden doet de kweker voor de klant, maar de klant kan zelf langs de bakken lopen en naar eigen inzicht een boeket samen stellen wat kleur en omvang betreft. Het aantal stelen in het boeket wordt afgerekend. Ontspannend, inspirerend en vooral heel erg leuk.

Neem onderweg naar de landgoedwinkel een kijkje op het landgoed. Er zijn tal van nieuwe informatieborden bijgekomen. Leuk om al wandelend meer over biologisch dynamische verzorging te weten te komen. Bezoekers kunnen het bezoek afsluiten met een drankje op het terras aan het water of binnen in het restaurant.

Bezoekadres, Diederichslaan 25 in Driebergen. Voor meer informatie www.kraaybeekerhof.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie