Traditionele jaarmarkt in Maarn

18 juli 2007 om 00:00 Nieuws

MAARN - In maarn zijn ze er weer klaar voor, want op woensdag 15 augustus word de tradionele jaarmarkt weer georganiseerd in het centrum van Maarn. De markt word gehouden op het Burgemeester Everwijn Langeplein en op de Schoollaan van 11.00 tot 18.00 uur. Er is aansluitend een muziekavond met dj giel tot 23.00 uur op hetzelfde plein.

De markt bestaat uit verschillende thema's zoals een braderie en hobby/snuffel/info markt. Naar verwachting zijn er 180 deelnemers. De braderie word gehouden op het Burg. E. Langeplein de snuffelmarkt voor een groot deel in de Schoollaan. De infostands bevinden zich op verschillende plekken op het plein en de Schoollaan. Dit jaar is daarbij ondermeer de dierenambulance aanwezig.

Natuurlijk is de brandweer weer aanwezig met allerlei activiteiten. Voor de kinderen is er een gratis kleedjesmarkt op het Burg. E. Langeplein. Hiervoor kunnen ze zich opgeven op onderstaand telefoonnummer. Ook zijn er enkele attracties voor de kinderen aanwezig zoals een draaimolen lijntrek of touwtjetrek.

Er is er een groot aanbod van antiek en curiosa zoals glaswerk plateel en meubelen. Verder zijn er de meest uit een lopende dingen zoals boeken, glaswerk, meubelen, speelgoed en gereedschap. Het aanbod van echte mooie spullen zal groot zijn volgens de organisatie, maanden geleden zijn zij al benaderd door mensen die graag een kraampje wilden huren.

Het beloofd een absolute top dag te worden voor de echte gelukszoekers. Ervaring leert dat je op tijd naar de jaarmarkt moet komen om de mooiste spulletjes op de kop te tikken. In verband met de te verwachtte drukte verzoekt de organisatie de bezoekers op de fiets te komen of borden parkeren te volgen. Meer informatie: 0343-442962.

advertentie
advertentie