Nieuw gezichten bij Sportservice Heuvelrug

13 juli 2007 om 00:00 Nieuws

HEUVELRUG - Sinds kort bestaat het team van Sportservice Heuvelrug uit twee geheel nieuwe gezichten. Senior sportconsulent Paul de Ruijter is 55 jaar, sportief actief, houdt van zeilen en is bij Sportservice verantwoordelijk voor de coördinatie en aansturing van het project. Paul werkt samen met Marijn van de Meulengraaf. Zij is 26 jaar, werkt vier dagen als sportconsulent en wil altijd nog eens parachutespringen. Samen met consulent Coen Langkemper vormen zij het team dat sport op de Heuvelrug nog beter op de kaart moet gaan zetten.

Paul en Marijn nemen het stokje over van Bianca van Asch en Evelien Wijdeveld. Evelien blijft nog wel in dienst bij Sportservice en is verantwoordelijk voor sport en bewegen 55+ in de provincie Utrecht.

Sportservice

Sportservice Heuvelrug is het breedtesportproject van Sportservice Midden Nederland in de gemeente Utrechtse Heuvelrug en biedt ondersteuning aan sportverenigingen en helpt de gemeente bij sportstimuleringsprogramma's voor jeugd en 55 plussers. De JeugdSportpas is het bekendste programma, waarin kinderen uit groep 5 t/m 8 in drie periodes kennis kunnen maken met diverse sporten en sportverenigingen.

Website

Voor meer informatie over Sportservice Heuvelrug en alle sportconsulenten, zie www.sportserviceheuvelrug.nl.

advertentie
advertentie