Vakantiegevoel bij Wereldwinkel

Nieuws

MAARN - Bekruipt u ook wel eens een schuldig gevoel als u vakantie gaat houden in een ver land waar de mensen het niet zo breed hebben? Help ze van tevoren een handje door artikelen die u voor uw vakantie nodig heeft, te kopen bij de Wereldwinkel. Door aanschaf van hun producten verzekert u hen van een regelmatig inkomen en daarmee van een menswaardig bestaan. Wereldwinkel Woudenberg-Maarn is er deze maand op ingericht om uw vakantie een bijzonder tintje te geven.

Of je nu naar verre landen gaat of dagjes uit in Nederland. Ga je picknicken dan is er een mand met een fles wijn en zijn er diverse soorten servetten. Moet je een eind rijden naar de vakantiebestemming met de kinderen?

Dan zijn er kinderboeken, zodat je geen kind meer aan ze hebt. Om te sparen voor de vakantie of voor de vreemde munten na de vakantie zijn er spaarpotten.

En ga je niet weg dan haal je de sfeer van verre oorden in huis met bijvoorbeeld schalen of borden. Kortom volop vakantiegevoel bij de Wereldwinkel, dorpsstraat 5 te Woudenberg.

In de Wereldwinkel is veel te zien en te doen: een trekking zoals onlangs werd gehouden. Maar de producten zijn ook de moeite waard.

advertentie
advertentie
PREMIUM
Afbeelding
Aldi vangt bot bij rechter: Bouwplan voor de Appelgaard op dood spoor 9 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Subsidie voor bridgeles bij ABCD: ‘We willen mensen uit hun isolement halen’ 9 uur geleden
Afbeelding
Aangepaste dienstregeling tijdens Vuelta gisteren
Afbeelding
Welzijn, een levensnoodzaak! Column gisteren
Afbeelding
Groot feest tijdens La Vuelta bij De Markies van Carabas 11 aug, 13:00
Afbeelding
Toerisme-sector Heuvelrug ruimt zwerfafval Vuelta-parcours op 11 aug, 09:28
PREMIUM
Afbeelding
Voedselbank Utrechtse Heuvelrug zoekt chauffeurs: ‘Geen week is hetzelfde’ 11 aug, 07:30