Wethouder niet blij met visie jeugd en Gezin van CDA

12 juli 2007 om 00:00 Nieuws

Maar niet alle raadsfracties zijn even enthousiast over de nota. Truttig en een hoog Rouvoet-gehalte waren enkele minder enthousiast bedoelde opmerkingen en wethouder Elisabeth van Oostrum gebruikte haar weblog om ongezouten kritiek op het stuk te geven.

HEUVELRUG - Het CDA heeft een visiedocument gemaakt dat als een van de bouwstenen gebruikt gaat worden bij het opstellen van het Integraal Jeugdbeleidsplan. Het CDA schreef deze nota, omdat ze graag wil meedenken en meesturen als het gaat om beleid ten aanzien van jeugd en gezin.

Wethouder Van Oostrum liet afgelopen donderdag in de raadsvergadering weten dat veel uit de nota al door haar in praktijk gebracht wordt. Op haar weblog noemde ze de nota een stuk dat geen enkele relatie heeft met de realiteit en veronderstelde ze dat het CDA kennelijk zo druk is geweest met schrijven dat zij vergeten is te kijken naar de dagelijkse praktijk in de gemeente. Dit is het CDA behoorlijk in het verkeerde keelgat geschoten, het CDA vraagt zich nu af wie verantwoordelijk is voor de weblogs van de wethouders die op de gemeentelijke website staan.

Een uitgebreid artikel over dit onderwerp kunt u donderdag 19 juli in De Kaap lezen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie