Schilderijen van Schram

30 juni 2007 om 00:00 Nieuws

In het verleden zijn reeds tentoonstellingen van zijn schilderijen georganiseeerd, zoals een expositie in het voormalige gemeentehuis te Doorn in september 1991, de jaarlijkse expositie “ Kunst in Doorn”, diverse keren in “Champ Aubert” in Driebergen, in het “Gezondheidscentrum “ te Rhenen , in Slot Zeist, in een expositieruimte op Schiphol en in 2006 in de Gereformeerde Kerk aan de Kampweg in Doorn in het kader van “Religieuze Kunst”.

DOORN - Het Conferentiecentrum Beukenrode, Beukenrodelaan 2 in Doorn biedt gedurende vier maanden ,van 3 juli t/m 31 oktober 2007 gastvrijheid in de expositieruimte aan een overzichtstentoonstelling van schilderijen van Ad Schram.

Naast zijn activiteiten in het bedrijfsleven als ingenieur is Ad Schram 30 jaar geleden begonnen met de cursus Esthetische Vorming (EV) in Utrecht. Mede door zijn docent Ton Kraanen is schilderen voor hem een belangrijke liefhebherij geworden. Na de EV is deelgenomen aan clubactiviteiten in Zeist, Bosch en Duin en Vianen. Thans biedt een eigen atelier thuis alle mogelijkheden om alleen of samen met collega’s te werken.

Schram: ,,Schilderen is op zoek gaan naar beleving zowel figuratief als abstract. Met kwast en verf op papier of doek letterlijk de verbeelding zoeken voor het onderwerp dat zijn aandacht heeft getrokken. Kijken wat er gebeurt, genietend, verwonderd, soms verbijsterd reageren op de resultaten.''

De expositie is op werkdagen te bezoeken van 10-4 uur. In het weekend alleen als er activiteiten in Beukenrode zijn. Op vrijdag van te voren informeren bij het secretariaat, telefoon 0343-473220.

advertentie
advertentie