Gemeente genomineerd voor 'Buiten-Gewoon-Veilig prijs 2007'

21 juni 2007 om 00:00 Nieuws

HEUVELRUG - De gemeente Utrechtse Heuvelrug is genomineerd voor de 'Buiten-Gewoon-Veilig prijs 2007.' Deze prijs is bedoeld voor een gemeente of organisatie die aantoonbaar goede voorzieningen voor slechtzienden en blinden realiseert en die daarbij ook blijk geeft goed te luisteren naar en te communiceren met de belanghebbenden. De gemeente is voorgedragen door het personeel en de cliëntenraad van Bartiméus Sonneheerdt vanwege de buitengewone prettige samenwerking en communicatie.

De jury, in de persoon van Eerste Kamerlid Hannie van Leeuwen, komt op korte termijn bij de gemeente langs, om te kijken wat de gemeente allemaal voor de bewoners van Bartiméus Sonneheerdt heeft gedaan. De nominatie voor de 'Buiten-Gewoon-Veilig prijs' vloeit ook voort uit de werkzaamheden die de voormalige gemeente Driebergen-Rijsenburg in het verleden voor Bartiméus heeft ondernomen. In 2006 won de gemeente Assen de prijs.

De 'Buiten-Gewoon-Veilig Prijs 2007' wordt op maandag 15 oktober uitgereikt. De toekenning van de prijs vindt voor de derde keer plaats en is een initiatief van Viziris; de voormalige Federatie Slechtzienden en Blindenbelang.

advertentie
advertentie