‘De Kring’ winnaar op Schoolkorfbaltoernooi

31 mei 2007 om 00:00 Nieuws

DRIEBERGEN - Woensdagmiddag 23 mei vond bij korfbalvereniging Dalto het 40e Optima Dakspecialist Schoolkorfbaltoernooi plaats. Bijna 400 kinderen van de basisscholen uit Driebergen beleefden onder de stralende zon een sportieve korfbalmiddag.

De kinderen uit groep 3 en 4 doorliepen een korfbalcircuit. Bij groep 3 ging de beker voor de 1e plaats naar de Uilenburcht 1 en bij groep 4 naar De Kring 2. De leerlingen uit de groepen 5 tot en met 8 speelden echte korfbalwedstrijden. In de categorie van groep 5/6 werd door De Kring 1 en de Uilenburcht 5 een spannende finale gespeeld. Uiteindelijk wist De Kring de winst en de 1e plaats in de wacht te slepen. Bij de leerlingen van groep 7/8 werd de strijd om de 1e plaats uitgevochten door De Kring 1 en de Vrije School 2.

Het ervaren team van De Kring won deze wedstrijd en mocht de beker, uitgereikt door burgemeester Naafs, in ontvangst nemen. De fair play prijs voor het sportiefste schoolkorfbalteam was voor het team van Dolfijn 1 van groep 7/8. Voor alle deelnemende kinderen was er een herinneringsvaantje.

Bovendien kregen alle korfballers van deze middag van de sponsor Optima een polsbandje. Op de foto het winnende team van De Kring 1 van groep 5/6.