Presentatie boek ‘Mysterie van Mini’

10 mei 2007 om 00:00 Nieuws

Scrapbooking is een hobby die is overgewaaid uit Amerika en binnen een aantal jaren in Nederland heel populair is geworden. Met scrapbooking kan men op een mooie en creatieve manier foto’s inplakken en bewerken. De winkel is helemaal gespecialiseerd in alle materialen die nodig zijn voor deze hobby, waaronder honderden soorten papier van bekende merken waarmee men eindeloos creatief mee aan de gang kan gaan. Ook vindt men er een grote collectie aan stickers, lintjes, knoopjes, of stempels, ook geschikt voor het maken van kaarten. Enkele keren per jaar gaat Truike Bron naar Amerika om spullen in te kopen. De zaak is inmiddels uitgegroeid tot de grootste scrapbookwinkel in de regio.

DOORN - Truike Bron, eigenaresse van Paper & Pictures, Scrapbookstore aan de Amersfoortseweg 5, heeft samen met elf collega-scrappers een boek gemaakt dat afgelopen zaterdag in de winkel onder grote belangstelling werd gepresenteerd. Het boek handelt over het ‘mysterie van mini’ en telt ruim honderd pagina’s, waarin meer dan vijftig mini boekjes zijn samengebracht. Er staan prachtige grote en duidelijke foto’s in die de inhoud van de boekjes verduidelijken.

door Bertie Stierhout

De presentatie werd een feestelijke gebeurtenis waar alle twaalf auteurs bij aanwezig waren die het gekochte boek signeerden. De hele dag konden belangstellenden aanschuiven voor een Make&Take, oftewel een gratis workshopje.

Tijdens deze workshop kon een miniboekje worden gemaakt.

Truike Bron is al jaren actief in de scrapbookwereld.

Na een succesvolle start in de Boslaan waar de zaak uit zijn jasje groeide, verhuisde zij na 2 jaar naar de Amersfoortseweg. Behalve het runnen van haar winkel, is zij ook uitgeefster van het “Scrapbookmagazine”, een tweemaandelijkse uitgave met alles over scrapbooking. Voor mensen die reeds bekend zijn met deze hobby is het nieuw verschenen boek een mooie aanvulling en informatiebron.

Het boek dat 19,95 euro kost is in de winkel verkrijgbaar. Wil men meer informatie over scrapbooking of het boek dan kan men ook kijken op de site www.paperandpictures.nl of bellen met 0343-477477. De winkel is geopend van 10.00 tot 17.00 uur.

advertentie
advertentie