Voorjaarstoernooi Badmintonverenigingen

29 maart 2013 om 00:00 Nieuws

MAARN - Badmintonclub Maarn heeft afgelopen woensdag 27 maart een groot voorjaarstoernooi gehouden. Hierbij waren ook deelnemers van andere badmintonverenigingen aanwezig uit Amerongen, Elst en Leersum. De vier verenigingen speelden afgelopen najaar een competitie en dat beviel zo goed dat in dit voorjaar een toernooi georganiseerd werd. Het toernooi startte om 20.00 uur met een opkomst van 22 deelnemers. Er werden vijf wedstrijden van ieder 15 minuten gespeeld.

Om de winnaars van het toernooi te bepalen is de gemiddelde score berekend van het aantal partijen dat gespeeld is. Om 23.00 uur vond de uitreiking plaats met leuke prijsjes. De eerste prijzen gingen naar Amerongen, waarbij Bert van Gent bij de heren won en Mieke Alders bij de vrouwen. Voor de verenigingscompetitie in het najaar zullen de verenigingen zich weer klaarstomen om de wisselbeker uit Elst te winnen.