Workshop radio maken bij Welnúh

29 maart 2013 om 00:00 Nieuws

LEERSUM - Wie een passie voor muziek of radio heeft of wie benieuwd is hoe het er achter de schermen van een radiostation aan toe gaat kan deelnemen aan de workshop radio maken bij Welnúh.

Tijdens deze radio workshop krijgen deelnemers van dj Ahmed Ezanaqui alle tips en tricks te horen over het maken van radio. Daarna mogen ze, met hun vrienden, zelf aan de slag met hun eigen programma. Deze show werken ze eerst helemaal uit. Zo bedenken ze de titel, de muziekstijl, de nummers, de onderwerpen waar ze over kunnen praten en misschien wel een quiz of prijsvraag, het is helemaal aan henzelf. Daarna is het tijd om de opnamestudio van Radio 90FM in te gaan en de show op te nemen. De opname van het programma krijgen de deelnemers op een CD mee naar huis om aan hun familie en vrienden te laten horen.

Deze activiteit is voor jongeren van twaalf tot en met achttien jaar uit de Utrechtse Heuvelrug en wordt gehouden in de meivakantie op 1, 2 en 3 mei van 13.00 tot 15.00 uur. Wie op welke dag aan de beurt ia, zal nader bepaald worden. Inschrijven kan door vóór vrijdag 19 april een mail te sturen naar Tessa@welnuh.nl, vermeld daarin naam, leeftijd en telefoonnummer. Deelnemers kunnen hierbij aangeven of ze bij een vriend/ vriendin in een groepje willen, dan wordt daar zoveel mogelijk rekening mee gehouden. De kosten bedragen € 2,50 en dienen vooraf betaald te worden. De studio bevindt zich op de Rijksstraatweg 269-R in Leersum. Voor meer info: Tessa Heijbroek, 06 30410931.

advertentie
advertentie