Inschrijving Jongeren Cultuurprijs gestart

Nieuws

HEUVELRUG - De cultuurraad van de gemeente Utrechtse Heuvelrug organiseert voor de vierde keer de uitreiking van de Cultuurprijs Utrechtse Heuvelrug. Dit jaar wordt de prijs, € 500,-, uitgeloofd aan een getalenteerde jonge kunstenaar woonachtig in de gemeente Utrechtse Heuvelrug.

De Cultuurprijs Utrechtse Heuvelrug is een initiatief van de Cultuurraad, een onafhankelijk orgaan van en voor alle organisaties die willen bijdragen aan de kwaliteit van het culturele leven in de gemeente Utrechtse Heuvelrug. De prijs wordt jaarlijks uitgeloofd; het ene jaar in de vorm van een jongerencultuurprijs en het andere jaar als cultuurprijs voor volwassenen.

Het thema van de Cultuurprijs Utrechtse Heuvelrug 2013 is: BE smART! Jongeren vanaf 12 tot en met 21 jaar kunnen zich aanmelden om mee te dingen. Presentaties zijn welkom op in alle kunstdisciplines zoals bijvoorbeeld muziek, toneel, fotografie, schilderkunst, film en elke andere vorm van kunst. De Cultuurraad zoekt naar creatieve kandidaten die bij voorkeur ook 'smart' zijn als het gaat om het onder de aandacht brengen van hun werk.

Op de website: www.cultuurraadheuvelrug.nl. staat een beschrijving van de voorwaarden van de Cultuurprijs Utrechtse Heuvelrug 2013 alsmede het aanmeldformulier. De sluitingsdatum voor de inschrijving is 15 mei 2013.

advertentie
PREMIUM
Afbeelding
Complicaties in Driebergen: vijf nieuwbouwwoningen minder aan de Sportlaan 10 uur geleden
Afbeelding
Jeroen Hermkens en Nicolaas Wijnberg voor het eerst samen 11 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
U-complex voor Lange Dreef; eindelijk zicht op afronding Groene Tuinen 12 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Bemiddeling tussen boer en buurt; mediation moet einde maken aan de polarisatie 14 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Groen licht voor veehouder: ‘Ik kan vergunning niet weigeren,’ zegt Naafs 15 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Spectaculaire hippische topsport op Landgoed Maarsbergen 17 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Nieuw vakantiehuis geopend in Doorn: ‘Vakantie moet voor elk mens mogelijk zijn’ 20 uur geleden