Inschrijving Jongeren Cultuurprijs gestart

Nieuws

HEUVELRUG - De cultuurraad van de gemeente Utrechtse Heuvelrug organiseert voor de vierde keer de uitreiking van de Cultuurprijs Utrechtse Heuvelrug. Dit jaar wordt de prijs, € 500,-, uitgeloofd aan een getalenteerde jonge kunstenaar woonachtig in de gemeente Utrechtse Heuvelrug.

De Cultuurprijs Utrechtse Heuvelrug is een initiatief van de Cultuurraad, een onafhankelijk orgaan van en voor alle organisaties die willen bijdragen aan de kwaliteit van het culturele leven in de gemeente Utrechtse Heuvelrug. De prijs wordt jaarlijks uitgeloofd; het ene jaar in de vorm van een jongerencultuurprijs en het andere jaar als cultuurprijs voor volwassenen.

Het thema van de Cultuurprijs Utrechtse Heuvelrug 2013 is: BE smART! Jongeren vanaf 12 tot en met 21 jaar kunnen zich aanmelden om mee te dingen. Presentaties zijn welkom op in alle kunstdisciplines zoals bijvoorbeeld muziek, toneel, fotografie, schilderkunst, film en elke andere vorm van kunst. De Cultuurraad zoekt naar creatieve kandidaten die bij voorkeur ook 'smart' zijn als het gaat om het onder de aandacht brengen van hun werk.

Op de website: www.cultuurraadheuvelrug.nl. staat een beschrijving van de voorwaarden van de Cultuurprijs Utrechtse Heuvelrug 2013 alsmede het aanmeldformulier. De sluitingsdatum voor de inschrijving is 15 mei 2013.

advertentie
advertentie
Afbeelding
Vuelta live te volgen bij Museum Huis Doorn 15 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Woonoord voor Oekraïners zit vol 16 uur geleden
Afbeelding
NS-personeel gaat volgende week staken 18 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Initiatief om activiteiten te organiseren voor nieuwkomers vindt veel bijval: ‘De hulp is overweldigend’ 21 uur geleden
Afbeelding
Rechtbank grijpt niet in bij plan voor hippisch centrum 16 aug, 12:36
Afbeelding
Werkgroep Kromme Rijncorridor biedt bestuurders landschapsvisie aan 16 aug, 11:01
Afbeelding
Nazomerconcerten in park van Huis Doorn 15 aug, 16:52