Afbeelding
Foto: Paul Nolens/BDU

De Franse Dagen in Amerongen

Nieuws

AMERONGEN - Buitenplaats Amerongen zal op zondag 21 april volledig in het teken staan van Frankrijk. De Franse Dagen worden georganiseerd door Frankrijkmagazines 'En Route' en 'Maison en France'. Behalve op 21 april in Amerongen, zal er ook een Frankrijkdag gehouden worden in Antwerpen op zaterdag 20 april, vandaar de naam Franse Dagen.

Het evenement kent een programma met vier thema's: op de Marché en France heerst de geur van het goede Franse leven, met kaas, charcuterie en knoflook, maar ook lavendelzeep, brocante en andere typische Franse producten. Nederlandse en Belgische wijnbouwers uit de Bordeaux, Provence en andere wijnstreken, laten hun producten proeven op de Réunion des Vignerons, een samenkomst van wijnbouwers. De Place des Vacances is de ontmoetingsplaats voor liefhebbers van bijzondere en gepersonaliseerde reizen, terwijl Maison en France talrijke mogelijk heden biedt voor een eigen huis in Frankrijk met aanbieders uit heel Frankrijk en informatieve seminars.

Maar er is ook muziek, met live optredens, diverse workshops, seminars en lezingen. Bovendien zijn diverse verenigingen van klassieke Franse auto's aanwezig, met modellen als de Renault Prairie, de Citroën Traction en natuurlijk de Citroën DS.

Digitaal beeldmateriaal en informatie over tickets, openingstijden en exposanten is te vinden op: www.defransedagen.nl

advertentie
advertentie
PREMIUM
Afbeelding
Duurzaamheid en monumenten (1): ‘Buitenplaatsen zijn vaak zelfvoorzienend’ 22 uur geleden
Afbeelding
Maarnse Marion Buijink exposeert in het Rietveldpaviljoen 6 aug, 07:30
PREMIUM
Afbeelding
Amerongen in teken van Vuelta 5 aug, 07:30
PREMIUM
Afbeelding
Barbara Brouwer stopt met goud als international: ‘Op het hoogtepunt gestopt’ 4 aug, 07:30
Afbeelding
Veiligheidsregio: ‘Verhoogd risico op natuurbrand’ 3 aug, 18:04
Afbeelding
Officieel watertekort door droogte, verdeelplan treedt in werking 3 aug, 17:48
Afbeelding
‘Fantastisch om mensen zo te zien genieten’ 3 aug, 07:30