Hemur Enge C1 kampioen

Nieuws

AMERONGEN - Trainers Kim van Lienden en Helma van der Kloes hebben het weer voor elkaar. Nadat het trainersduo de C1 op het veld ook al kampioen maakte, is het zaalseizoen opnieuw zeer succesvol verlopen. De C'tjes konden het kampioenschap afgelopen zaterdag al niet meer missen, maar de aspiranten hadden het toch aardig zwaar tegen de tegenstander uit Leerdam. Met een ruststand van 3-3 waren zowel de spelers als trainers niet tevreden en in tweede helft werd er een versnellinkje hoger geschakeld. Zo werd Ter Leede toch nog met 8-4 weer naar huis gestuurd.

Het is nu tijd voor het ongeslagen team om het te gaan proberen in een hogere klasse. Helaas wel zonder trainer Helma van der Kloes, die een keuze moest maken tussen werk en het trainerschap. Gelukkig zal zij goed worden vervangen door Danielle Meerwijk.

Op de foto: (boven) Kim van Lienden, Dave Maarssen, Thijs van Ginkel, Lars Wintermans, Koen van Maurik, Mark Lekkerkerker en Helma van der Kloes; (onder) Anouk Ruitenberg, Lotte Nieuwschepen, Aniek van Gessel en Patricia van Cooten.

advertentie
advertentie
Afbeelding
Droogte geselt museumpark Huis Doorn 12 uur geleden
Afbeelding
Cultuur snuiven tijdens Kastelentocht van De Stichtse Aanspanning 16 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Duurzaamheid en monumenten (1): ‘Buitenplaatsen zijn vaak zelfvoorzienend’ 7 aug, 07:30
Afbeelding
Maarnse Marion Buijink exposeert in het Rietveldpaviljoen 6 aug, 07:30
PREMIUM
Afbeelding
Amerongen in teken van Vuelta 5 aug, 07:30
PREMIUM
Afbeelding
Barbara Brouwer stopt met goud als international: ‘Op het hoogtepunt gestopt’ 4 aug, 07:30
Afbeelding
Veiligheidsregio: ‘Verhoogd risico op natuurbrand’ 3 aug, 18:04