Afbeelding
Paul Nolens/BDU

Getuigen gezocht van gewelddadige poging tot beroving

25 februari 2013 om 00:00 Nieuws

LEERSUM - De politie zoekt getuigen van een poging tot beroving met geweld op vrijdagmiddag 22 februari in Leersum, waarbij het slachtoffer gewond raakte.

Rond 14.30 uur liep een 20-jarige man uit Leersum al bellend over de Hoogstraat in de richting van de bushalte aan de Rijksstraatweg. Plots stopte er een donkerblauwe Volkswagen Golf (type 4) naast hem en de bijrijder stapte uit. Hij eiste de telefoon van de man. Het slachtoffer gaf de telefoon niet, waarna een vechtpartij ontstond. Tijdens de vechtpartij keerde de lichtgetinte bestuurder de auto. Toen het slachtoffer door de vechtpartij viel, ging de verdachte er snel vandoor in de auto. De man uit Leersum moest met zijn verwondingen naar de huisarts.

Signalement

Lichtgetinte man; ongeveer 23 jaar; 1.90 meter; breed postuur; lang krullend haar aan de achterzijde van zijn hoofd (matje) en bovenop kort; opvallend grote neus; driekwart zarte jas van dikke stof met een bontkraag; zwarte broek van het merk Lee; zwarte pet van het merk Nike.

Getuigenoproep

De politie zoekt getuigen van deze poging beroving met geweld. Mensen die meer informatie over deze zaak hebben, worden gevraagd contact op te nemen via 0900-8844. Anoniem informatie doorgeven kan ook: 0800-7000.

advertentie
advertentie