Shanna de Ruiter (13) debuteert met poëziebundel

15 februari 2013 om 00:00 Nieuws

DOORN - De dertienjarige Shanna de Ruiter presenteert op 1 maart haar dichtbundel Letterregen bij Binkhorst &Van Wijnen Boekverkopers in Doorn.

Shanna de Ruiter is een bijzondere meisje. Als een jonge vrouw met een ongekend talent vlecht zij als het ware de wereld met woorden aan elkaar. Haar talent blijft niet alleen bij het schrijven van gedichten, ook als voordrachtkunstenares weet zij menig jong en volwassen mens aan zich te binden. In haar debuut Letterregen neemt zij de lezer mee op reis in haar wereld. Een wereld vol kleur, beeldspraak en mooie zinnen.

De bundel spat van het papier af is gewaagd en vol verrassende wendingen. Dan weer in zee om vervolgens de schoonheid van de tuin te bezingen. Nergens is een jong meisje aan het woord en overal is het de ontluikende jonge vrouw die de lezer vangt in haar net van woorden.

Haar debuut Letterregen wordt vrijdag 1 maart ten doop gehouden. Bij Binkhorst &Van Wijnen Boekverkopers aan de Kampweg 25 In Doorn. De avond begint om 19.30 inloop en start van de presentatie rond 20.00 uur. Shanna zal dan voordragen uit eigen werk waarna de bundel te koop is en zij zal signeren.

advertentie
advertentie