Cabaretier Jeroen van Merwijk in De Binder

31 januari 2013 om 00:00 Nieuws

LEERSUM - Cabaretier Jeroen van Merwijk speelt op zaterdag 9 februari de voorstelling `De vleesgeworden bescheidenheid` in De Binder in Leersum.

Hij heeft geen eigen reality soap of glossy magazine. Hij kan zijn tijd wel beter besteden. Wars van de waan van de dag trekt hij langs de theaterzalen van Nederland. Een man met zijn gitaar, zijn poëzie en zijn opvattingen. Die niets anders wil dan de vruchten van zijn enorme cabarettalent delen met de crème de la crème van het Nederlandse theaterpubliek. Want, in zijn eigen woorden: 'Bescheidenheid is een geweldige deugd, ik ben blij dat ik haar heb.' De regie van de voorstelling is in handen van Diederik van Vleuten.

Jeroen van Merwijk heeft voorheen de Annie M.G. Schmidtprijs gewonnen voor het beste theaterlied en was in 2010 genomineerd voor de Poelifinarioprijs. Hij schreef de boeken `Meneer Van Merwijks laatste woord over kunst & cultuur. Daarna kan iedereen weer gaan twitteren` en in 2012 'Bestemming Paradijs' en is bekend van z`n column in De Telegraaf.

De voorstelling start om 20.15 uur. Kaarten kosten €18,- per stuk, op vertoon van een studentenkaart of kortingspas zijn de kaarten €13,- per stuk en zijn verkrijgbaar via de website www.cultuurhuizenheuvelrug.nl,via de voorverkoopadressen Bibliotheek en De Binder Leersum, VVV Doorn en 45 minuten voor aanvang aan de kassa.

advertentie
advertentie