Zonder zorgen op vakantie

Nieuws

DRIEBERGEN/DOORN - Prinsheerlijk op vakantie, wie wil dat nu niet? Waar voor velen de mogelijkheden om op vakantie te gaan legio zijn, zijn er groepen voor wie dit niet geldt, bijvoorbeeld omdat de financiële middelen het niet toelaten of omdat er meer of minder ernstige lichamelijke beperkingen zijn.

Voor deze groep wordt deze zomer in het Roosevelthuis weer een vakantie georganiseerd door de Projectgroep 'Prinsheerlijk'. Het Roosevelthuis ligt tussen Driebergen en Doorn en is een groepshotel met alle faciliteiten die nodig zijn om gasten met een lichamelijke beperking een fijne vakantie te bezorgen. De aanwezige medische staf is volledig toegerust, om bij eventuele medische problemen adequate zorg te verlenen. Verder zijn er evenveel vrijwilligers als gasten, zodat iedereen zorg en aandacht op maat kan krijgen.

De week vindt plaats van 29 juni tot 6 juli 2013. Er is nog plaats voor gasten en vrijwilligers. Bellen of mailen kan met Ida van Duuren-van Oene via tel. 0343-515793 of idavanduuren@gmail.com.

advertentie
advertentie
Afbeelding
Vuelta live te volgen bij Museum Huis Doorn 15 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Woonoord voor Oekraïners zit vol 16 uur geleden
Afbeelding
NS-personeel gaat volgende week staken 18 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Initiatief om activiteiten te organiseren voor nieuwkomers vindt veel bijval: ‘De hulp is overweldigend’ 22 uur geleden
Afbeelding
Rechtbank grijpt niet in bij plan voor hippisch centrum 16 aug, 12:36
Afbeelding
Werkgroep Kromme Rijncorridor biedt bestuurders landschapsvisie aan 16 aug, 11:01
Afbeelding
Nazomerconcerten in park van Huis Doorn 15 aug, 16:52