Voostelling Dalto dans trekt 150 man publiek

28 januari 2013 om 00:00 Nieuws

DRIEBERGEN - Voor de kinderen van Dalto Dans was het woensdag 23 januari een spannende middag. Een optreden voor alle ouders, buren, opa's en oma's vond plaats in gymzaal aan de Weidestraat.

Dansjuf Ilse van Dalto en Sportteam Heuvelrug kreeg samen met de kinderen aan het einde van de show óók het publiek massaal in beweging. Dansend én trots op het enthousiasme en de prestaties van hun kinderen, verliet iedereen de zaal. ,,Mijn doel is bereikt. Het gaat bij mijn danslessen niet alleen om het resultaat. Vooral de weg er naartoe staat centraal'', aldus Ilse Köpping.

De danslessen vinden plaats op woensdagmiddag in de gymzaal van de Dolfijn Noord (Weidestraat). In de groep van 14.00 tot 15.00 uur voor kinderen van 4 tot 6 jaar en in de groep van 15.00 tot 16.00 uur voor kinderen tussen de 6 en de 10 jaar is nog ruimte voor enkele nieuwe dansers. Op de website www.gvdalto.nl staat alle informatie.

Dalto is van plan een serie lessen 'Dansen en bewegen op muziek' voor kinderen in de preschool leeftijd (2 en 3 jaar) te beginnen. Bij voldoende belangstelling wordt gestart op woensdag 20 maart van 13.30 tot 14.00 uur met een serie van zeven lessen, ook in de gymzaal aan de Weidestraat. Mailen naar ilsekopping@gmail.com.

advertentie
advertentie