Toch meidenmiddag in DJOI

Nieuws

DRIEBERGEN - Dankzij de inzet en betrokkenheid van vrijwilligers is er dit jaar toch een meidenmiddag mogelijk in Jongerencentrum Djoi van Welnúh. Voorlopig is dat iedere tweede dinsdag van de maand.

Vorig jaar was dit nog wekelijks. Door een bezuiniging op het jongerenwerk is het niet meer mogelijk om met beroepskrachten middaginlopen te draaien. Het zag er dan ook naar uit dat de meidenmiddag helemaal zou verdwijnen. ,,Het is fantastisch om te zien dat er nu een enthousiaste ouder is opgestaan die de kar wil gaan trekken. Zonder de betrokkenheid van ouders of buurtbewoners is het niet mogelijk om dergelijke activiteiten voor de jeugd te organiseren'', aldus jongerenwerker Lars.

Het is de bedoeling dat er iedere keer een andere, leuke, sportieve of creatieve activiteit is. De activiteiten worden altijd door de bezoekers zelf bedacht. Naast een leuke middag is de meidenmiddag ook vaak leerzaam. Het gaat er ook om dat de meiden samenwerken en nieuwe dingen ontdekken. De volgende meidenmiddag vindt plaats op 12 februari van 15.30 tot 17.30 uur. Er staat dan een Fitnessles op het programma. De meidenmiddag is voor meiden vanaf 10 jaar. De bijdrage voor deze middag is 1 euro per keer.

Jongerencentrum DJOI, ruimte voor en door jongeren, is gevestigd aan de Engweg 24e in Driebergen.

advertentie
advertentie
Afbeelding
Vuelta live te volgen bij Museum Huis Doorn 15 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Woonoord voor Oekraïners zit vol 16 uur geleden
Afbeelding
NS-personeel gaat volgende week staken 18 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Initiatief om activiteiten te organiseren voor nieuwkomers vindt veel bijval: ‘De hulp is overweldigend’ 21 uur geleden
Afbeelding
Rechtbank grijpt niet in bij plan voor hippisch centrum 16 aug, 12:36
Afbeelding
Werkgroep Kromme Rijncorridor biedt bestuurders landschapsvisie aan 16 aug, 11:01
Afbeelding
Nazomerconcerten in park van Huis Doorn 15 aug, 16:52