Toch meidenmiddag in DJOI

Nieuws

DRIEBERGEN - Dankzij de inzet en betrokkenheid van vrijwilligers is er dit jaar toch een meidenmiddag mogelijk in Jongerencentrum Djoi van Welnúh. Voorlopig is dat iedere tweede dinsdag van de maand.

Vorig jaar was dit nog wekelijks. Door een bezuiniging op het jongerenwerk is het niet meer mogelijk om met beroepskrachten middaginlopen te draaien. Het zag er dan ook naar uit dat de meidenmiddag helemaal zou verdwijnen. ,,Het is fantastisch om te zien dat er nu een enthousiaste ouder is opgestaan die de kar wil gaan trekken. Zonder de betrokkenheid van ouders of buurtbewoners is het niet mogelijk om dergelijke activiteiten voor de jeugd te organiseren'', aldus jongerenwerker Lars.

Het is de bedoeling dat er iedere keer een andere, leuke, sportieve of creatieve activiteit is. De activiteiten worden altijd door de bezoekers zelf bedacht. Naast een leuke middag is de meidenmiddag ook vaak leerzaam. Het gaat er ook om dat de meiden samenwerken en nieuwe dingen ontdekken. De volgende meidenmiddag vindt plaats op 12 februari van 15.30 tot 17.30 uur. Er staat dan een Fitnessles op het programma. De meidenmiddag is voor meiden vanaf 10 jaar. De bijdrage voor deze middag is 1 euro per keer.

Jongerencentrum DJOI, ruimte voor en door jongeren, is gevestigd aan de Engweg 24e in Driebergen.

advertentie
advertentie
Afbeelding
Droogte geselt museumpark Huis Doorn 12 uur geleden
Afbeelding
Cultuur snuiven tijdens Kastelentocht van De Stichtse Aanspanning 16 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Duurzaamheid en monumenten (1): ‘Buitenplaatsen zijn vaak zelfvoorzienend’ 7 aug, 07:30
Afbeelding
Maarnse Marion Buijink exposeert in het Rietveldpaviljoen 6 aug, 07:30
PREMIUM
Afbeelding
Amerongen in teken van Vuelta 5 aug, 07:30
PREMIUM
Afbeelding
Barbara Brouwer stopt met goud als international: ‘Op het hoogtepunt gestopt’ 4 aug, 07:30
Afbeelding
Veiligheidsregio: ‘Verhoogd risico op natuurbrand’ 3 aug, 18:04