Geriafitness bij ISZ De Brug

25 januari 2013 om 00:00 Nieuws

DRIEBERGEN - Bij ISZ De Brug kunnen belangstellenden in februari en maart deelnemen aan gratis introductielessen geriafitness. Geriafitness is een vorm van training waarmee men onder deskundige begeleiding kan werken aan het vertragen van het verouderingsproces. Onder begeleiding van een fysiotherapeut of medewerker sport & bewegen en met hartslagbewaking, werkt een deelnemer aan verschillende doelen. Er zijn mensen die zich richten op het behouden of verbeteren van hun kracht, anderen richten zich op hun balans of conditie en sommigen willen een paar kilo kwijt.

Een deelnemer stelt eerst samen met de fysiotherapeut een individueel programma op. Een of twee keer in de week wordt hieraan gewerkt in groepsverband in de oefenzaal. Hier zijn zo'n tien andere mensen aan het geriafitnessen.

Introductielies

Voor meer informatie of een introductieles kunnen belangstellenden terecht bij de afdeling fysiotherapie van Nassau Odijkhof. Via telefoonnummer 0343-555893 of via e-mail: medisch.secretariaat@iszdebrug.nl. In februari en maart 2013 zijn de introductielessen kosteloos.

advertentie
advertentie