Nieuwjaarsontmoeting migranten druk bezocht

17 januari 2013 om 00:00 Nieuws

AMERONGEN - Speciaal voor migranten uit Amerongen werd er onlangs een ontmoetingsmiddag gehouden. Deze jaarlijkse middag werd georganiseerd door Zendings-Diaconessenhuis Bethanië.

Zuster Dorien: ,,We verwachtten ongeveer 50 mensen, omdat er dit jaar ook mensen waren uitgenodigd van het AZC te Leersum, maar er kwamen er zeker 100. Een aantal vrouwen had voor onder andere Indonesische, Marokkaanse en Koerdische gerechten gezorgd en gelukkig heeft iedereen iets te eten gekregen.''

Na een gezellige middag met PowerPointpresentaties over verschillende landen, Oudhollandse liedjes en een dans, konden de bezoekers genieten van de gerechten. Er was ook een presentatie van het programma Al Massira, een cursus om het evangelie te delen met Arabisch sprekenden. Voor de kinderen was er een programma met spelletjes en een video.

Mensen die meer willen weten over de cursus Al Massira of bijvoorbeeld taalles, jeugd/kinderwerk of retraite, kunnen contact opnemen via de website www.zdh.nl of bellen naar: 0343 723780.

advertentie
advertentie