Doornse Golf Club kiest Lis Hartel als lokaal goed doel

7 januari 2013 om 00:00 Nieuws

DOORN - Voor de Doornse Golf Club wordt 2013 een bijzonder jaar. Opgericht in 1993 viert zij haar vierde lustrum. Tijdens de nieuwjaarsreceptie afgelopen zondag werd de aftrap van dit jubileumjaar gegeven met de bekendmaking van het goede doel. De Doornse Golf Club heeft er namelijk voor gekozen de feestelijkheden te koppelen aan een lokaal goed doel: Vereniging Paardrijden Gehandicapten Lis Hartel, gevestigd op het terrein van Bartiméus in Doorn. Samen met partners en sponsoren gaan de leden zich sterk maken om een jaar lang een zo hoog mogelijk 'goeddoelsaldo' te behalen ter ondersteuning van de activiteiten van Lis Hartel.

V.P.G Lis Hartel is een manege voor kinderen en volwassenen met een beperking. Het doel van de manege is een plezierige en bereikbare vorm van sport aanbieden. Sport in recreatieve zin, maar duidelijk werkzaam als therapie. Het team van Lis Hartel geeft les in paardrijden, houdt buitenritten te paard, verzorgt onderlinge wedstrijden en organiseert ruiterkampen.

De samenwerking met de Doornse Golf Club en Lis Hartel dit jaar bestaat uit diverse activiteiten waarmee geld ingezameld gaat worden. De Doornse Golf Club wil zo Lis Hartel helpen haar doel te verwezenlijken: zoveel mogelijk mensen laten genieten van paardrijden en de paarden.

advertentie
advertentie