Elfde Ed Roosen zitvolleybaltoernooi bij Volleer

Nieuws

LEERSUM - Volleybalvereniging Volleer houdt zaterdag 5 januari voor de elfde keer haar Ed Roosen zitvolleybaltoernooi. Het toernooi zal van 10.00 tot 17.00 uur plaatsvinden in de sportzaal van Sport en Cultureel Centrum De Binder. Naast vele Nederlandse teams nemen Celik 07 uit Bosnië-Herzegovina en Bayer Leverkusen uit Duitsland deel aan het toernooi.

De deelnemende Nederlandse verenigingen zijn FDS (Sneek); Allvo (Almere); Alterno (Apeldoorn); vv Olympia (Ochten); Apollo (Mill) en vv Olympia Limburg. Volleer zelf zal met drie teams deelnemen en verder is er deelname van een All Stars team met sterke spelers. De deelnemende ploegen zullen op sterkte worden ingedeeld, waardoor een aantal spectaculaire wedstrijden is gegarandeerd.

Interlands

Volleer biedt op vrijdag 4 januari om 20.00 uur en zondag 6 januari om 11.00 uur de mogelijkheid aan het nationale mannenteam om op hoog niveau te oefenen. De mannen werden op het EK 2011 in Rotterdam vijfde en willen zich plaatsen voor de Paralympics 2016 in Brazilië. Tegenstander zal in beide wedstrijden zijn het team van Celik 07, waarin een aantal Bosnische internationals speelt uit de ploeg die goud won op de Paralympics 2012 in Londen.

Het programma van dit zitvolleybalweekeinde biedt bij uitstek de gelegenheid kennis te komen maken met zitvolleybal als tak van sport voor mensen met een beperking. Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met Paul Harmsen, bestuurslid zitvolleybal Volleer. Via e-mail p.harmsen@planet.nl of tel. 06-53403794, of de website: www.volleer.nl

advertentie
advertentie
PREMIUM
Afbeelding
Feestelijk 70e Bloemencorso in Leersum: ‘Prachtig dat we dit weer meemaken’ 14 aug, 08:38
PREMIUM
Afbeelding
Duurzaamheid en monumenten (2): ‘Het brengt extra uitdagingen met zich mee’ 14 aug, 07:30
PREMIUM
Afbeelding
Een moment voor een monument: De lange historie van het veer 13 aug, 07:30
Afbeelding
Lezing over het leven en de werken van Mondriaan in het Torenlaan Theater 12 aug, 17:35
PREMIUM
Afbeelding
Aldi vangt bot bij rechter: Bouwplan voor de Appelgaard op dood spoor 12 aug, 07:32
PREMIUM
Afbeelding
Subsidie voor bridgeles bij ABCD: ‘We willen mensen uit hun isolement halen’ 12 aug, 07:30
Afbeelding
Aangepaste dienstregeling tijdens Vuelta 11 aug, 16:47