Afbeelding
Foto: Paul Nolens/BDU

Inspiratiesessies voor vrijwilligers Tabalsteeltmuseum

21 december 2012 om 00:00 Nieuws

AMERONGEN - Ieder jaar organiseert Zakelijk Heuvelrug in samenwerking met Welnúh een beursvloer waarop lokale ondernemers en maatschappelijke instellingen met gesloten beurzen diensten kunnen ruilen. Met de succesvolle deals van vorig jaar in het achterhoofd, heeft het Tabaksteeltmuseum ook dit jaar de beurs bezocht en wederom goede zaken gedaan. Het museum heeft Kumquat trainingen bereid gevonden om onze gastheren en -vrouwen te ondersteunen met alle veranderingen die de laatste maanden zijn doorgevoerd.

Sylvia te Hennepe en Jacqueline Hovenkamp verzorgden twee inspirerende sessies waar de begrippen gastheerschap en gastvrijheid centraal stonden. Er werd openlijk van gedachten gewisseld over de rol van de hosts in het museum, hoe ieder deze rol invult en wat maakt dat de collectie van het museum wordt versterkt door de manier waarop er met bezoekers wordt omgegaan.

Het Tabaksteeltmuseum is klaar voor het nieuwe seizoen dat start op 16 februari 2013 wanneer de deuren van het museum weer voor het publiek opengaan.

advertentie
advertentie