Jongerencentrum DJOI sluit het jaar af met Tienerdisco

20 december 2012 om 00:00 Nieuws

DRIEBERGEN - De dansvloer in Jongerencentrum DJOI van Welnúh stond op vrijdag 14 december voor het laatst dit jaar vol met dansende tieners verkleed in kerstsfeer. De prijs voor diegene die het mooist verkleed was, ging naar Renske. Ze kreeg een mooie kerstmuts uitgereikt door DJ Steef. Deze DJ zorgde er samen met mixmaster Hover en Beatbaas Dave weer voor dat de voetjes van het begin tot het einde van de vloer gingen.

De Tienerdisco is één van de maandelijks terugkerende activiteiten die het jongerenwerk van Welnúh samen met enthousiaste vrijwilligers organiseert.

Zonder vrijwilligers zijn dergelijke activiteiten voor jongeren niet mogelijk. Daarom is Jongerencentrum DJOI altijd op zoek naar enthousiaste volwassenen die mee willen helpen met het organiseren en begeleiden van activiteiten en het draaien van bardiensten tijdens de inlopen.

Tijdens de kerstvakantie is de DJOI gesloten. De eerste Tienerdisco van 2013 vindt plaats op vrijdag 11 januari. Het thema is dan Glitter&Glamour. Jongerencentrum DJOI, ruimte voor en door jongeren, Engweg 24e in Driebergen.

Mensen die vrijwilliger willen worden, kunnen mailen naar Lars@welnuh.nl

advertentie
advertentie