Nieuwjaarskaarten maken in het Inloophuis

18 december 2012 om 00:00 Nieuws

DRIEBERGEN - Stichting Centraal Bouwen en Wonen Heuvelrug (CBWH) verzorgde woensdag 12 december voor kinderen in de Groenhoek een middag om gezamenlijk gezellig nieuwjaarskaarten te maken voor de juffies, meesters en buren.

Zo'n 10 kids in de leeftijd van 1-12 jaar waren in het Inloophuis enkele uren geconcentreerd bezig met knippen, prikken en plakken. Tevreden gingen zij na afloop met hun werkstuk weer naar huis. In de loop van januari 2013 heeft de Stichting CBWH weer een activiteit in de planning: een voorstelling met een 100 jaar oude toverlantaarn. Deze voorstelling zal tweemaal worden aangeboden, eenmaal op een woensdagmiddag voor kinderen en eenmaal op een avond (waarschijnlijk dezelfde woensdag) voor volwassenen. De plaatjes die vertoond worden hebben voornamelijk betrekking op Amsterdam en Italië.

Wie o wie in deze omgeving heeft nog de echte ouderwetse toverlantaarnplaatjes op zolder liggen? Die mensen wordt gevraagd contact op te nemen met de voorzitter van de Stichting CBWH, Harm Jan Korthals Altes. Telefoonnummer: 521992 of via e-mail: info@CBWH.nl.

advertentie
advertentie