Open dag kaarsenmakerij Dipam

Nieuws

DRIEBERGEN - Op zaterdag 22 december is er weer de jaarlijkse open dag bij kaarsenmakerij Dipam. Ieder jaar is het weer een feest om een kijkje te komen nemen in de keuken van de kaarsenfabriek. Er zijn de gehele dag rondleidingen door de werkplaats en er zijn diverse mensen aanwezig die de bezoekers alles kunnen vertellen over het gehele proces van kaarsen en over bijenwas.

Naast dat de kinderen kaarsen kunnen maken en versieren, kunnen zij dit jaar ook kerststukjes maken. Er zijn diverse kraampjes waar men mooie producten kunt kopen. Alle bijenwaskaarsen zijn te koop, maar ook kandelaars, kerstgeschenken en alle materialen om zelf thuis kaarsen te maken. Daarnaast zal er ook een kraam met outlet kleding staan van NL design outlet, zijn er producten als honing en honingsnoepjes te koop en is er een edelsmid met handgemaakte sieraden.

Natuurlijk is er de hele dag koffie, thee, glühwein en soep bij het kampvuur. De open dag is op zaterdag 22 december van 12.00 uur tot 17.00 uur bij kaarsenmakerij Dipam, van Rijckevorselstraat 4A in Driebergen.

advertentie
advertentie
Afbeelding
Binnenkort werkzaamheden voor bosomvorming in de Kaapse Bossen 21 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Al 110 jaar jeugdzorg op Valkenheide 27 sep, 07:06
PREMIUM
Afbeelding
Begroting: afvalstoffenheffing kan volgend jaar omlaag 26 sep, 14:19
Afbeelding
Grote brand bij Bakkerij van der Woerd in Doorn: ‘Ons levenswerk is verwoest’ video 26 sep, 11:37
Afbeelding
Zeer grote brand bij Echte Bakker Van der Woerd in Doorn 26 sep, 07:42
PREMIUM
Afbeelding
Stichts Mannenkoor zoekt zangers 26 sep, 07:04
PREMIUM
Afbeelding
Overstap naar biologisch en einde pacht in één week 25 sep, 07:28