Afbeelding
Foto: Paul Nolens/BDU

Zoute Inval start in 2013 met breicafé

Nieuws

LEERSUM - De Zoute Inval 2013 gaat donderdag 10 januari van start met het voorjaarsprogramma. Rond de feestdagen is er op donderdag 27 december en donderdag 3 januari geen Zoute inval. Elke donderdagmorgen van 10.00 tot 12.00 uur staan de deuren van SCC De Binder open en is een ieder welkom om onder het genot van een kopje koffie/thee de te krant lezen, spelletjes te doen, tijdschriften te lezen of een praatje maken. Om de week is er een themaochtend.

Naast een aantal informatieve bijeenkomsten, zoals een lezing over de oude schoolplaten van Isings (17 januari) en een lezing van de schrijfster Meike E. de Jong over haar boek Geliefden op leven en dood (14 maart) zijn er ook creatieve workshops, zoals Valentijnsbloemen maken (14 februari) en cupcakes versieren (28 maart).

Nieuw in 2013 is de start van een maandelijks Breicafé, op de eerste donderdag van de maand. Gezellig samen breien, haken, punniken of een ander handwerk onder het genot van een kopje koffie of thee. Er liggen diverse handwerkboeken om inspiratie uit op te doen, en die te leen zijn in de bibliotheek. Voor de niet handwerkers blijft het natuurlijk altijd mogelijk om te komen klaverjassen, scrabbelen, rummikub en dergelijke.

advertentie
advertentie
Afbeelding
Binnenkort werkzaamheden voor bosomvorming in de Kaapse Bossen 20 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Al 110 jaar jeugdzorg op Valkenheide gisteren
PREMIUM
Afbeelding
Begroting: afvalstoffenheffing kan volgend jaar omlaag 26 sep, 14:19
Afbeelding
Grote brand bij Bakkerij van der Woerd in Doorn: ‘Ons levenswerk is verwoest’ video 26 sep, 11:37
Afbeelding
Zeer grote brand bij Echte Bakker Van der Woerd in Doorn 26 sep, 07:42
PREMIUM
Afbeelding
Stichts Mannenkoor zoekt zangers 26 sep, 07:04
PREMIUM
Afbeelding
Overstap naar biologisch en einde pacht in één week 25 sep, 07:28