Nieuws van kinderboerderij 't Woelige Nest

Nieuws

DRIEBERGEN - Vrijwilligers van de kinderboerderij staken op zaterdag 17 november hun handen uit de mouwen om de kinderboerderij winterklaar te maken. Met vereende krachten werden dode struiken verwijderd en nieuwe geplant. Er werd flink opgeruimd en een straatje gelegd. Ook werden er dierenverblijven schoongemaakt en geschilderd. Het hoogtepunt van de dag was de komst van de nieuwe walnotenboom. Deze werd door bestuursvoorzitter Jannie Foekens en vrijwilligster Thea Jelier vakkundig geplant op de plaats van de oude boom.

Sinterklaas op de kinderboerderij

Op zaterdag 24 november bracht Sinterklaas met zijn pieten een exclusief bezoek aan de kinderboerderij. Na de officiële intocht een week daarvoor had hij alle tijd en rust om de toegestroomde kinderen persoonlijk te woord te staan. Sinterklaas had zijn grote boek meegenomen en bleek goed op de hoogte van de deugden en ondeugden van de kinderen. Sinterklaas voelde zich erg op zijn gemak en heeft toegezegd dat hij volgend jaar de kinderboerderij opnieuw zal bezoeken.

Levende kerststal

Evenals vorig jaar zal op de kinderboerderij op 24 december een levende kerststal worden ingericht, compleet met Jozef, Maria, Jezus, een ezel, schaapjes, herders, engelen en de kerstster. Tussen 18.30 en 20.30 uur kan iedereen de levende kerststal bewonderen en genieten van warme chocolademelk en een kerstkransje. Verder kunnen alle kinderen luisteren naar het kerstverhaal van Dick Bruna, dat die avond zal worden voorgelezen.

Kinderboerderij 't Woelige Nest, Boterbloem 3 (ingang Hoendersteeg), tel: 521351, website www.kinderboerderij-driebergen.nl

advertentie
advertentie
Afbeelding
Binnenkort werkzaamheden voor bosomvorming in de Kaapse Bossen 20 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Al 110 jaar jeugdzorg op Valkenheide gisteren
PREMIUM
Afbeelding
Begroting: afvalstoffenheffing kan volgend jaar omlaag 26 sep, 14:19
Afbeelding
Grote brand bij Bakkerij van der Woerd in Doorn: ‘Ons levenswerk is verwoest’ video 26 sep, 11:37
Afbeelding
Zeer grote brand bij Echte Bakker Van der Woerd in Doorn 26 sep, 07:42
PREMIUM
Afbeelding
Stichts Mannenkoor zoekt zangers 26 sep, 07:04
PREMIUM
Afbeelding
Overstap naar biologisch en einde pacht in één week 25 sep, 07:28