Beleef de Kerst op de Traaij

3 december 2012 om 00:00 Nieuws

DRIEBERGEN - De Traaij zal op vrijdagavond 14 december helemaal in kerstsfeer zijn. De Kerstcommissie is al in september begonnen met de voorbereiding van het kerstevent 'Beleef de Kerst op de Traaij'. Bij diverse ODC-winkeliers zijn er leuke activiteiten en lekkere hapjes.

Er wordt om 18.00 uur begonnen met modeshows bij Jennits, Le Berry, Van Top tot Teen, Hema, Shoeby en Pepita. De modellen van deze winkels lopen meerdere modeshows over de Traaij. Om 19.00 uur begint de lampionnenoptocht voor de kinderen. Alle kinderen zijn met hun lampion welkom. Er wordt gestart bij Villa Zuid Oost en vervolgens loopt de groep achter de Kerstman aan over de Traaij naar het plein bij Jacques Baas. Daar krijgen de kinderen een bon voor warme chocomel en een cadeautje wat ze af kunnen halen bij één van de ODC-winkeliers.

Tevens worden er op de Traaij diverse toneelstukjes gedaan door de Theaterschool Driebergen. Voor de inwendige mens wordt gezorgd want bij de diverse winkeliers zijn er hapjes en drankjes te verkrijgen. Bovendien zal de Kerstman kerstverhalen voorlezen bij de boekhandels. De Badparels zorgen voor een muzikale opluistering van het geheel. De dames trotseren kou en sneeuw en zijn van 18.00 tot 21.00 uur te vinden op twee locaties op de Traaij.

De Traaij is op deze avond van 18.00 uur tot 21.00 uur afgesloten is voor auto's .

Kijk voor uitgebreide informatie op: www.winkelenindriebergen.nl

Prijzenactie ODC

In de periode van 6 december tot en met 24 december is er een Kerst prijzen actie van de ODC. Spaar vijf kassa- of pinbonnetjes van de ODC-leden. De actie is heel eenvoudig: Aan elkaar nieten, naam, adres en telefoonnummer vermelden en inleveren bij Van Gorkom Wonen en Slapen of De Mol Drankenspecialist of Het Panterhuis. Er zijn drie trekkingen: 8, 15 en 24 december. Alle ODC Winkeliers met raamsticker op het raam of in de etalage doen mee met deze actie.

advertentie
advertentie