Concert projectkoor Oriolus

26 november 2012 om 00:00 Nieuws

DRIEBERGEN - Projectkoor Oriolus, onder leiding van André van Vliet, geeft op vrijdag 7 december een concert in de Grote Kerk van Driebergen (Hoofdstraat 115). De titel van het concert is 'The Winter Rose'.

De roos is al eeuwenlang een symbool van vrede en Goddelijke liefde. Het is de bloem bij uitstek om de liefde tussen mensen onderling te symboliseren. Geen enkele andere bloem spreekt zo tot de verbeelding van kunstenaars. In dit adventsconcert neemt het koor de bezoekers mee in een twaalftal advents- en kerstliederen en een cantate. Ze zingen van het uitzien naar de Verlosser en van de verwondering en blijdschap van Zijn komst op aarde als de roos die ontloken is.

Instrumentale medewerking verlenen Jan Lenselink (vleugel), Mark Wester (Slagwerk), Sylvia Maessen (Contrabas), Kees Alers (Fluit), Evelyn Heuvelmans (hobo) en Christian Boogard (orgel).

Kaarten zijn verkrijgbaar via de website www.projectkoororiolus.nl of via de deelnemers. In de voorverkoop kosten de kaarten €10,- per stuk en aan de kerk €12,50. Kinderen tot 12 jaar mogen gratis naar binnen. Het concert begint om 20.00 uur, deuren open vanaf 19.30 uur.

Projectkoor Oriolus

Oriolus is een ambitieus projectkoor, opgericht in september 2008, en staat onder leiding van dirigent André van Vliet. Projectkoor Oriolus repeteert op donderdagavond van 19.45 tot 22.00 uur in de Kapel in Maarn. Meer informatie is te vinden op de website www.projectkoororiolus.nl.

advertentie
advertentie