Verbakel en Holle Boom blijven winnen in ZVTA Hoofdklasse

19 november 2012 om 00:00 Nieuws

AMERONGEN - Promovendus Verbakel en titelhouder De Holle Boom hebben hun gezamenlijke koppositie afgelopen vrijdag verstevigt door opnieuw te winnen in de hoofdklasse van het Amerongse zaalvoetbal. Hiermee zijn beide teams nog zonder puntverlies in de competitie. Achter deze twee koplopers volgen de andere teams op gepaste afstand.

Verbakel speelde vrijdagavond tegen de nummer twee van vorig seizoen, View2Me. De Leersumse ploeg View2Me kwam knap op een 4-1 voorsprong, maar kon deze score niet tot het einde vasthouden. Verbakel zette aan en overklaste hun tegenstander door 7-4 te winnen. De andere ongeslagen koploper is Brasserie de Holle Boom. De Holle Boom won afgelopen vrijdag met 4-2 in de 'Klassieker' tegen OEF. Aan het eind van de wedstrijd was OEF erg dichtbij een verrassing, maar de koploper blijft ook na de vierde speelronde zonder puntverlies.

Achtervolger Camorra CF/Hato.nl liep opnieuw tegen puntverlies aan. Het team uit Tiel speelde met 4-4 gelijk tegen TMF Fiscaal Advies. De promovendus heeft nu een achterstand van vijf punten op de twee koplopers. TMF pakte zijn tweede punt van dit seizoen en loopt daarmee weer een punt uit op hekkensluiter Koning van Denemarken. De Koning verloor nipt van Hijnekamp Kozijnen uit Achterberg: 5-4.

advertentie
advertentie