Hockeyers rollen rode loper uit

19 november 2012 om 00:00 Nieuws

DOORN - Deze maand is door de KNHB uitgeroepen tot maand van de sportiviteit en respect en daarmee probeert de KNHB deze twee onderwerpen uitgebreid onder de aandacht te brengen. Ook de Doornse Hockeyclub doet mee en de jongens C3 hebben de eerste actie al uitgevoerd.

Afgelopen zaterdag ontvingen zij zo sportief mogelijk hun tegenstander. Met een rode loper en een erehaag van hockeysticks werden de Nijkerkse tegenstanders het veld op begeleid. Uiteraard was de wedstrijd ook een zeer sportieve wedstrijd en werd er na afloop gezamenlijk limonade gedronken en twee kilo pepernoten gegeten.

Met deze actie maakt de Jongens C3 van de Doornse HC kans om eenmalig een spelersbus te krijgen naar een uitwedstrijd. Daarvoor moeten ze 'likes' verzamelen op Facebook. Actie steunen? Like en deel dan het ingezonden bericht van de Doornse Hockeyclub (onder de naam van Marc Satijn) op de pagina www.facebook.com/sportiefsteteam en wellicht wordt dit team binnenkort uitgeroepen tot sportiefste team van het jaar. Er kan tot 25 november worden gestemd.

advertentie
advertentie