Winterdromen in de Maartenskerk

16 november 2012 om 00:00 Nieuws

DOORN - Na een afwezigheid van twee jaar, zal het Englefield Ensemble op zondag 16 december weer optreden in de Doornse Maartenskerk met een Kerstconcert voor de hele familie: 'Winterdromen'. Het Ensemble, dat bestaat uit strijkkwartet, klarinet en piano, staat onder leiding van pianist/dirigent Stefan Hofkes en velen zullen zich nog zijn kinderconcerten herinneren met als vertellers Ivo de Wijs en Dieuwertje Blok, evenals de succesvolle operaserie in het Beauforthuis in Austerlitz.

Vanaf 15.30 zullen ouders, grootouders en kinderen kunnen genieten van een gevarieerd programma, op lichte en humoristische wijze ingeleid door de spelers zelf. Naast de Ouverture op Hebreeuwse thema's van Prokofiev, zal mezzo-sopraan Joke de Vin enkele liederen ten gehore brengen die bij de Kersttijd passen en er wordt afgesloten met delen uit Tsjaikovski's Notenkraker.

De entree bedraagt € 15,- voor volwassenen en € 5,- voor kinderen onder 14 jaar. Kaarten zijn te koop bij Boekhandel Binkhorst, Kampplein te Doorn, of te bestellen via 0343-415747 of mail@loofboom.nl

advertentie
advertentie