Veel woninginbraken

15 november 2012 om 00:00 Nieuws

UTRECHTSE HEUVELRUG - In de week van 5 tot en met 11 november werd er veertien keer ingebroken in de gemeente Utrechtse Heuvelrug. De inbraken waren in Leersum, Driebergen-Rijsenburg, Maarn, Maarsbergen en Doorn.

Eén van de inbraken was in Leersum, in een woning aan de Lomboklaan. In Driebergen-Rijsenburg werd drie keer ingebroken. Deze woninginbraken waren aan de Weidestraat, Du Celliee Mullerlaan en de Oosterlaan. Ook werd er ingebroken in een woning in Maarn aan de Patrijzenlaan en in Maarsbergen in een woning aan de Haarweg. In Doorn werd zeven keer ingebroken. Er waren inbraken in woningen aan de Piet Heinlaan, de Gezichtslaan, de Drift, Park Boswijk en de Julianaweg. Ook waren twee verschillende woningen aan de Eikenlaan het doelwit van inbrekers.

Bij de woninginbraak aan de Drift in Doorn werd rond 19.55 uur een persoon gezien, een man van ongeveer 1.75 meter lang met een petje. Ook konden getuigen vertellen dat een man met hetzelfde signalement vanaf de Tromplaan in een kleine rode auto wegreed in de richting van de Drift en vervolgens linksaf in de richting van de Beatrixlaan reed. In de auto zaten drie personen. Het kenteken van de auto bevat de letters M en B. De auto maakte veel herrie.

De politie is op zoek naar getuigen. Neem contact op via 0900-8844. Anoniem informatie doorgeven kan bij Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Op donderdagochtend 8 november werd een overval gepleegd op een woning. Rond 03.00 uur kreeg de politie de melding dat een bewoonster aan de Perzikengaard in Doorn was overvallen in haar woning. Drie onbekende mannen wisten de woning binnen te komen en bedreigden de vrouw met een wapen. Het is onbekend of er goederen zijn gestolen.

De politie is op zoek naar getuigen van de woningoverval. Meer informatie over deze zaak? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via tel. 0800-7000.

advertentie
advertentie