Team Amazing gaat voor derde Roparun

Nieuws

AMERONGEN - Team Amazing gaat in mei 2013 voor de derde keer deelnemen aan de Roparun. Deze non-stop estafetteloop van circa 530 kilometer van Parijs en Hamburg naar Rotterdam wordt dan voor de 22e keer georganiseerd. In teamverband wordt een meer dan sportieve prestatie geleverd met als doel zoveel mogelijk geld in te zamelen voor palliatieve zorg aan mensen met kanker.

,,We hebben er wel een paar nachtjes over moeten slapen, want het geweldige resultaat van vorig jaar - bijna € 45.000,- - is bijna niet te evenaren. Toch hebben we besloten om er weer voor te gaan. Toen eenmaal bleek dat het grootste deel van het ‘oude’ team deze bijzondere uitdaging weer aan wilde gaan, was de keuze snel gemaakt. Het is een soort virus waar je mee besmet wordt”, aldus Theo Deur die voor de derde keer het team gaat aanvoeren.

Op zondag 4 november heeft het team zich gepresenteerd tijdens een bijeenkomst in Restaurant Buitenlust in Amerongen, dat voor de derde keer als thuisbasis dient voor de teambijeenkomsten. Met veel enthousiasme werden de nieuwkomers verwelkomd en dat speciale Roparungevoel was er gelijk weer.

Ook dit jaar gaat Team Amazing weer allerlei activiteiten organiseren om sponsorgelden te genereren. Myra Lith: ,,Het is lastig om steeds weer iets nieuws en origineels te verzinnen. Maar zoals het er nu naar uitziet, gaat dat weer lukken. Natuurlijk hopen we ook dit jaar weer op een strenge winter, zodat wij onze Koek & Zopie- actie op het Leersumse Veld nog een keer kunnen herhalen. Dat zou geweldig zijn. We worden er nog steeds op aangesproken, wat was dat een feestje.”

Als eerste staat er een Sinterklaasactie op het programma. Particulieren, bedrijven en sportclubs kunnen een bezoekje boeken van de Sportiefste Sint van de Utrechtse Heuvelrug die wordt vergezeld door een stel Amazing Pieten. Voor reserveringen kunt u een e-mail sturen naar info@teamAmazing.nl

Samenstelling team

Boven van links naar rechts: Rob Bijl, Henk de Man, Joanneke Zwaan, Bert van den Berg, Jean-Paul Sarabèr, Alma Schaafstal en Theo Deur. Onder: Marjo Woutersen, Chantal Veenstra, Ruud Menger, Wilfred Greup, Myra Lith, Judith van Roy, Joost Doelman en Mirjam Schennach. Niet op de foto: Ellen en Gerrit van Dijk, Sebastiaan van Campen, Gert-Jan Kraan, Arie van de Voort en Martine de Gruijter.

advertentie
Afbeelding
Bommetje in Bosbad Leersum een spetterend succes 23 uur geleden
Afbeelding
Bestuurder loopt brandwonden op bij camperbrand in Maarn 4 jul, 20:45
Afbeelding
Trudie van Haaster wint de Hans Nijhof kunstprijs 2022 4 jul, 11:16
PREMIUM
Afbeelding
Flip Buurmeijer schrijft boek over mannen en hun hobby 4 jul, 07:20
Afbeelding
Bridgedocent Simon de Wijs van Bridgewijs wint Europese titel 4 jul, 07:14
PREMIUM
Afbeelding
‘Het is gewoon leuk om mee te doen’ 3 jul, 14:55
PREMIUM
Afbeelding
Crowdfunding voor rolstoelbus voor broertjes uit Driebergen 3 jul, 07:30