Ladies Event in nieuw Chalet Helenaheuvel

15 november 2012 om 00:00 Nieuws

MAARN/DOORN - Chalet Helenaheuvel ligt midden in de Kaapse Bossen en die natuur wilden Marcel en Steffen Lehman ook naar binnen halen. De bovenverdieping is inmiddels verbouwd en opnieuw ingericht. Een sfeervolle entourage voor het Ladies Event - waar mannen niet geweigerd worden - op woensdag 23 november van 15.00 tot 21.00 uur.

door Monique José Timmermans

Een jaar geleden heeft de familie Lehman de exploitatie van Chalet Helenaheuvel overgenomen. ,,We zijn toen doorgegaan op de bestaande leest, om het bedrijf in al z’n facetten te leren kennen. Met die ervaring hebben we eerst het interieur op de verdieping aangepast”, vertelt Marcel.

De oorspronkelijke ingang - in voorgaande jaren de nooduitgang - is in ere hersteld, er is een kleine bar gebouwd en een ‘boomtafel’ siert de inrichting. De ruimte is makkelijk om te bouwen tot vergaderruimte (20 personen in U-opstelling) of voor kleinere (familie)feesten of partijen. De voorbereidingen om ook de begane grond aan te pakken zijn in volle gang. Dit zal na 8 januari plaatsvinden.

Intussen is het gastvrije concept gelijk gebleven. Een warm onthaal al dan niet na een boswandeling, dan wel de gelegenheid voor verjaardagspartijen, huwelijken of zakelijke bijeenkomsten. Om dat alles te tonen is er in de aanloop naar de feestdagen een Ladies Event in het Chalet. Tijdens deze dag zal ook het nieuwe logo van het Chalet worden gepresenteerd.

,,De bovenverdieping wordt de beautyafdeling met feestelijke make up, nagelnieuws, hairstyling en accessoires. Wie wil, kan mooi opgemaakt op de foto. Beneden is de food-afdeling met proeverijen van kazen, delicatessen en port of een kerstassortiment (banket)bakkersproducten en skitaart. Tevens is er een Helenaheuvel menu voor gasten die blijven eten.”

Gratis toegangskaarten

Toegang is gratis, bezoekers van het Ladies Event dienen wel in bezit te zijn van toegangskaart. Deze is verkrijgbaar bij de initiatiefnemers Harryfotografie, Wim Aalbertsen, Kapsalon Haar&Stijl, Dogisterij Acacia, Veldhuysen Bloemisten, Van Leeuwen Kaas, Schoonheidssalon Inge, Queenquilla sieraden, Chalet Helenaheuvel en via u www.ladies-event-helenaheuvel.nl

advertentie
advertentie