Vrijwilligers Wereld Natuur Fonds gezocht

Nieuws

HEUVELRUG - Het Wereld Natuur Fonds is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers in de regio Gelderse Vallei en Utrechtse Heuvelrug (GVUH) die zich willen inzetten voor het behoud van de natuur wereldwijd. Het regioteam is actief met het organiseren van activiteiten voor de jeugdleden: WNF-Rangers en WNF-Bamboekidsz. Ook zorgt het team voor zichtbaarheid rond campagnes. Door het organiseren van activiteiten en het geven van voorlichting rond de thema's van het Wereld Natuur Fonds proberen de vrijwilligers bij te dragen aan natuurbescherming wereldwijd.

Het WNF is op zoek naar enthousiaste mensen om het team te versterken. Mensen die willen helpen bij activiteiten en evenementen en mensen die actief willen meedenken en helpen bij bovenstaande onderdelen. In het bijzonder is het fonds op zoek naar mensen die het leuk vinden om een coördinerende rol op zich te nemen.

Op donderdag 15 november vindt een informatieavond plaats voor mensen die geïnteresseerd zijn in vrijwilligerswerk voor het Wereld Natuur Fonds in de regio GVUH. Op deze avond (19.30 - 21.00 uur) kan men in vogelvlucht kennismaken met het werk van het WNF. Opgeven voor deze bijeenkomst kan bij Liedewey de Haas, lhaas@wwf.nl. Na aanmelding wordt de locatie van de bijeenkomst gemeld.

advertentie
PREMIUM
Afbeelding
‘Het is gewoon leuk om mee te doen’ 16 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Crowdfunding voor rolstoelbus voor broertjes uit Driebergen 23 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Anne Laros maakt winnend ontwerp van monument valwind Leersum 2 jul, 13:52
PREMIUM
Afbeelding
Bewoners Doornse Vossensteinsteeg zijn verkeersoverlast beu 2 jul, 10:29
PREMIUM
Afbeelding
Siepie Roorda vijftig jaar lid van Aurora: ‘Veel veranderd, maar liefde voor muziek blijft’ 2 jul, 07:24
Afbeelding
Lokaal nieuws blijft op peil ondanks hogere energie- en papierprijzen 1 jul, 11:46
PREMIUM
Afbeelding
In korte tijd veel hulp voor Irpin: ‘Iedereen zet zich in voor de wederopbouw’ 1 jul, 07:30