Utrechtse Heuvelrug kijkt over de Grens

22 oktober 2012 om 00:00 Nieuws

HEUVELRUG - De eerste editie van Heuvelrug over de Grens wordt op 15 november gehouden. De bijeenkomst is bedoeld voor internationale organisaties binnen de gemeente. Tijdens Heuvelrug over de grens kunnen deze organisaties elkaar beter leren kennen. Bovendien kunnen (potentiële) vrijwilligers in contact kunnen komen met deze organisaties. De avond wordt ingeleid door een interessante spreker.

In het voorjaar heeft de gemeenteraad op initiatief van D66 een motie aangenomen waarin werd afgesproken dat elk jaar een bijeenkomst wordt georganiseerd voor organisaties in de gemeente Utrechtse Heuvelrug die zich bezighouden met internationale samenwerking. Binnen de Heuvelruggemeente zijn veel inwoners betrokken bij diverse internationale, particuliere initiatieven.

De eerste bijeenkomst van Heuvelrug over de Grens wordt georganiseerd door vertegenwoordigers van verschillende raadsfracties op 15 november in de Raadszaal van Cultuurhuis Pleiade, Kerkplein 2 in Doorn. De bijeenkomst duurt van 19.30 uur tot 22.00 uur en wordt afgesloten met een borrel. Diverse organisaties zijn uitgenodigd om zichzelf te presenteren.

Er bestaat nog geen complete lijst van internationale organisaties binnen de gemeente Utrechtse Heuvelrug. Daarom wil het organiserend comité organisaties oproepen die nog geen uitnodiging hebben ontvangen zich te melden bij Willem Nedermeijer (tel:0343-565633, e-mail willem.nedermeijer@heuvelrug.nl).

advertentie
advertentie