‘Ons Winkeltje’ om lekker rond te snuffelen

25 oktober 2012 om 00:00 Nieuws

MAARN - Al weken wordt er volop gewerkt in het winkelpand tussen Passiflora en de Maarnse Slager. Afgeplakte ramen verhinderen het binnengluren, maar voor deze krant zwaaide Inge van Vulpen de winkeldeur open. Hier komt straks haar sfeervolle ‘Ons Winkeltje’.

door Monique José Timmermans

Inwoners van Maarn verheugen zich op de opening van twee nieuwe winkels in het dorpscentrum. ,

,Ons Winkeltje wordt een winkeltje waar ik zelf sowieso naar binnen zou lopen om even tussen de leuke spulletjes te snuffelen, ook al had ik niets nodig”, vertelt de eigenaresse. De sfeer binnen wordt landelijk met kleur op de wanden en een steigerhouten toonbank en schappen.

,,Mijn man heeft zelf een timmerbedrijf en maakt het interieur, mijn schoonzoon is aan het verven. Al doende komen we steeds op nieuwe ideeën en langzaamaan komt het eind van het klussen in zicht. Dan kan ik gaan inrichten om in de week van 5 november officieel open te gaan.”

Functioneel en cadeau

Leuke dingen heeft Van Vulpen genoeg ingekocht. ,,Dat varieert van huishoudelijke artikelen die puur functioneel zijn tot een aanbod dat meer in de cadeausfeer ligt. Neutrale stukken en juist aparte.” Een wellicht niet compleet, maar wel wisselend assortiment.

Ze wil een goede kwaliteit bieden tegen een normaal prijsniveau. Alhoewel enkele duurdere stukken niet zullen ontbreken, let Van Vulpen er juist op dat er voor een prijs onder de € 7,50 leuke cadeautjes zijn om mee te nemen naar een kinderverjaardag of een aardigheidje voor een volwassene.

Wens

De winkel is een nieuwe uitdaging voor de voormalig restauranthoudster. ,,We wonen vijf jaar in Maarn, maar sliepen er eigenlijk alleen. Dagelijks tot ‘s avonds laat was ik druk in ons restaurant nabij Soesterberg. Dat hebben we verkocht en nu ben ik veel vaker in Maarn.”

Een eigen sfeervolle winkel, zoals Ons Winkeltje gaat worden, heeft Van Vulpen altijd leuk gevonden. Ze heeft dan ook veel zin om straks de dozen met nieuwe voorraad uit te pakken en de winkeldeur te openen voor publiek.

Ons Winkeltje zal dagelijks geopend zijn.

advertentie
advertentie