Zonnebloem Leersum viert 35-jarig bestaan

15 oktober 2012 om 00:00 Nieuws

LEERSUM - Op 10 oktober was het precies 35 jaar geleden dat de Zonnebloem afdeling Leersum werd opgericht. Om dit te vieren waren alle gasten, vrijwilligers, oud bestuursleden, sponsoren evenals vertegenwoordigers van de gemeente Utrechtse Heuvelrug en andere afdelingen van de Zonnebloem in de regio Heuvelrug uitgenodigd voor een feestelijke bijeenkomst in De Binder.

Rond 14.30 uur arriveerden meer dan honderd gasten in de Binder waar koffie en feestelijk gebak klaarstond. Door de 96-jarige heer Bloemendal werd een kunstwerk, een handgemaakte metalen zonnebloem, aan het bestuur aangeboden. Na een welkomstwoord van de voorzitter en een toespraak van de wethouder van Oostrum waarin zij de belangrijke rol van de vrijwilliger benadrukte was het tijd voor cabaret.

In deze voorstelling werden de aanwezigen door cabaret Pommodoro meegenomen naar hun lagere schooltijd. Door middel van anekdotes en veel liedjes uit vroeger tijden, die uit volle borst werden meegezongen, werd dit een feest van herkenning.

advertentie
advertentie