Juf Nienke neemt afscheid

11 oktober 2012 om 00:00 Nieuws

Joke van Doorn werkte het langst met Nienke, bijna 20 jaar. Zij beschrijft Nienke als een fijne, collega. Joke: ,,Niets dan goeds over Nienke. Zij is loyaal, betrouwbaar en hulpvaardig. Een betere collega kan je je niet wensen.”

Met pensioen na 23 jaar in het basisonderwijs DOORN - Gisteren was het dan zover: juf Nienke van Brink gaat met pensioen. Zij nam na 23 jaar afscheid van collega’s, kinderen en ouders van OBS Kameleon. Collega’s zijn het er over eens dat ze deze loyale collega heel erg gaan missen. Collega Annet Viveen: ,,Nienke staat altijd voor iedereen klaar.”

door Gizella Komondy

Nienke werkte jarenlang met veel plezier in de kleuterklassen. Ze was een echte ‘kinderjuf die veel van het vak houdt’ volgens Joke. Toch besloot ze in 2004 nog de uitdaging aan te gaan om lerares van groep 3 te worden. Annet Viveen, die ruim 10 jaar met Nienke een duobaan heeft gehad: “Ik heb Nienke overgehaald om samen met mij in groep 3 les te gaan geven. Ik wilde het heel graag, Nienke vond het best een spannende stap, maar uiteindelijk heeft ze het met veel plezier gedaan. Ze had het niet willen missen.”

Lees het hele verhaal in NieuwsbladDeKaap.nl/StichtseCourant.nl van vandaag.

advertentie
advertentie