Zaalvoetbal in Amerongen is weer begonnen

9 oktober 2012 om 00:00 Nieuws

AMERONGEN - De afgelopen weken werd de eerste ronde van de ZVTA Beker gespeeld. Na deze soms verrassende bekerronde ging vrijdagavond de hoofdklasse van start. Dit seizoen heeft de zaalvoetbal competitie in Amerongen opnieuw 24 teams verdeeld over drie klasses. Met acht sterke teams in de hoogste afdeling blijft het voetbalniveau stijgen en wordt de competitie alsmaar sterker.

Regerend en recordkampioen Brasserie de Holle Boom heeft hun openingswedstrijd gewonnen. De Holle Boom stond vlak na rust nog met 2-1 achter, maar stelde hierna orde op zaken. TMF Fiscaal Advies werd met 9-2 verslagen. De leukste wedstrijd van de avond was die tussen nieuwkomer Camorra CF/Hato.nl en bekerwinnaar View2Me. In een open wedstrijd was de promovendus op het eind het meest gelukkig en pakte daarmee hun eerste drie punten in de hoofdklasse (8-6).

Twee andere promovendi opende de competitie tegen elkaar. Verbakel Internet & Reclame bleek met 6-1 te sterk voor 1e klasse kampioen Koning van Denemarken. Hijnekamp Kozijnen zorgde in de slotwedstrijd bijna voor een verrassingen tegen OEF, maar de Amerongers maakten in de laatste minuut de winnende: 4-3.

Over twee weken staat de tweede speelronde in de ZVTA Hoofdklasse op het programma. Op www.zvta.nl staan het programma, de uitslagen, de topscorers en de standen van alle zaalvoetbal klasses in Amerongen.

advertentie
advertentie